om oss 2016-11-02T18:51:20+01:00

vokalt.no sangteknikk

 

Vokalt består av Sølvi Elise Halvorsen og Ingelin Becker Dahl, som begge to har lang erfaring som både utøvende sangere, dirigenter og instruktører i sangteknikk. De har i løpet av sine karrierer sett et stadig større behov for kompetanseøkning innen stemmeteknikk, både for profesjonelle sangere, men i like stor grad hos andre profesjonelle stemmebrukere.

Både lærere, skuespillere, prester, advokater, og foredragsholdere i ulike yrkesgrupper har behov for bedre stemmeteknikk. Vokalt tilbyr kurs og seminarer som setter fokus på en sunn stemmeteknikk. Vi gir profesjonelle stemmebrukere i alle yrkersgrupper kunnskap til å forbygge stemmeproblemer.

 

Ingelin Becker Dahl Vokalt
Sølvi Elise Havorsen vokalt

Ingelin har sin grunnutdanning fra Bårdarakademiet, og hun har  en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo, med hovedvekt på stemmeproblemer. Hun har jobbet i ti år som dirigent for barnekor, damekor og blandet kor, og har også jobbet mye som faglærer i sang ved flere utdanningsinstutisjoner. Ingelin har en stor interesse for musikaler, og synes ellers det er trivelig å gå lange turer med hunden Ludvig.

 

 

 

Sølvi Elise er utdannet innen musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og Uppsala Universitet. Hovedtyngden av utdanningen ligger på sangteknikk og improvisasjon. I tillegg er hun Certified Master Teacher innen Estill Voice International. Sølvi Elise begynte å dirigere som 14-åring og har jobbet med sang og stemmebruk i Uppsala og Stockholm fram til hun flyttet tilbake til Oslo i 2012. Når Sølvi Elise ikke jobber er hun ofte å finne foran en symaskin.